ENERGIE & DUURZAAMHEID

Duurzaamheid lijkt wel het toverwoord van de afgelopen jaren. Hernieuwbare energie is al geruime tijd in opmars. Technieken zijn momenteel efficiënter dan ooit tevoren en als er al een moment was om in te stappen, dan is het nu! 


Wij denken graag mee over de toekomst van jouw woning. Hiermee bedoelen we natuurlijk; hoe kun je op een energiezuinige manier je woning verwarmen. Een warmtepomp of zonlicht-systeem kan hier een goede bijdrage aan leveren. Wij adviseren je graag over de toepassing hiervan.

Nieuwbouw

Bij nieuwbouw denken we graag al in het voortraject mee, om de ideale installatie te ontwerpen. Als hiervoor de EPC herberekend moet worden, dan is dat voor ons geen probleem. Wij hebben alle kennis én ervaring in huis om een energie-neutrale woning te realiseren.


Bestaande woning?

Heb je een bestaande woning? Dan zijn er zeker goede oplossingen mogelijk. Informeer eens vrijblijvend naar de mogelijkheden. Eén telefoontje of email kan al veel geld opleveren.

Vragen over duurzaamheid? 
Neem contact met ons op!

Nibe

Nibe producten

Als Nibe VIP-installateur kunnen wij een breed scala aan producten aanbieden. Of het nu gaat om een lucht-water warmtepomp, water-water warmtepomp of een ventilatie-warmtepomp, we zijn van alle markten thuis. Ook zonlichtsystemen zoals zonneboilers en pv-panelen horen tot ons pakket.

Vul uw eigen inhoud in.