WARMTETECHNIEK

Ervaring heeft ons geleerd dat warmtetechniek meer kennis vereist dan een ieder zou denken. De laatste jaren is er zoveel veranderd op dit gebied dat het zeker belangrijk is om jou als klant goed te adviseren. Er komt meer kijken bij het verwarmen van een woning of kantoorpand. Centraal staan vragen zoals hoe er geventileerd moet worden en op welke plaatsen er verwarmd gaat worden. Maar ook regeltechnisch is er veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan moderne gebouwbeheersystemen met monitoring op afstand. 

Of het nu gaat om een herberekening van de EPC of aanpassing aan de installatie, met onze kennis en ervaring zijn wij in staat om tot een goede combinatie van beide te komen en zodoende een comfortabel klimaat te creëren.

radiator-250558_1920

Kwaliteit staat bij ons voorop, en een goede warmtebron is een eerste vereiste. Daarom kiezen wij voor aansprekende merken en producten. Zo zijn we Nefit Premium Partner én Atag SelectDealer. Beide ketelfabrikanten bieden diverse modellen en zo is er voor elke situatie een geschikte toepassing.

Vragen over warmtetechniek? 
Neem contact met ons op!

atag selectdealer 300pms
logo nefit

Vul uw eigen inhoud in.