Duurzaamheid

Uw specialist in innoverende technieken!

Installatietechniek is voortdurend in ontwikkeling. Het tijdperk van fossiele brandstof lijkt aan zijn einde te komen. In de toekomst draait het alleen nog om duurzame energie. En die toekomst begint nu. 


Goed advies is de eerste winst

Op een duurzame manier uw huis verwarmen en genieten van warm water. Daar zijn slimme, zuinige en milieubewuste installaties voor nodig. Zoals een warmtepomp of zonnepanelen. De warmtepomp is een bijzonder duurzame manier om warmte uit de lucht of bodem te gebruiken voor uw woning. Hierdoor heeft dit een positieve invloed op het milieu. 

De belangrijkste reden waarom steeds meer mensen voor een warmtepomp kiezen is simpelweg de enorme energiebesparing die er mee kan worden gerealiseerd. In combinatie met zonnepanelen is het zelfs mogelijk om een Energie NUL woning (NOM) te realiseren. Daarnaast kent de warmtepomp nog meer voordelen :

  • Hoog rendement dus een lager energieverbruik en minder kosten.
  • Duurzame technologie dus toekomstgericht.
  • Subsidie mogelijkheden om uw investering aantrekkelijker te maken.
  • Ook financieringsmogelijkheden voor VvE’s.
  • Duurzaamheidslening via lokale overheid om aanschaf voor iedereen mogelijk te maken.
  • Minder afhankelijk van energieleveranciers.


business-2884023_1920


Kom naar ons het Energie Innovatie Centrum voor de beste oplossing.

In ons Energie Innovatie Centrum luisteren wij graag naar jouw wensen en adviseren wij jou over alle mogelijkheden. Onze adviseurs staan je graag te woord en vertellen  enthousiast over de vele innovaties op gebied van energiebesparing, subsidiemogelijkheden, installatieoplossing op maat en servicegericht onderhoud. 

Er staan verschillende soorten warmtepompen opgesteld. Zo zijn er interessante demonstratievideo’s en is er uitgebreide documentatie voorhanden. Wij vertellen je wat er bij komt kijken en hoe wij jou helpen met het kiezen van de juiste producten en een zorgeloze installatie. Samen vinden wij gegarandeerd een betrouwbare en duurzame oplossing.


Financiering

De aanschaf duurzame producten is vaak een behoorlijke uitgave. In veel gevallen is er een tegemoetkoming in de vorm van subsidie mogelijk. Ook zijn er financieringsmogelijkheden die in combinatie met de terugverdientijd van de energiebesparing  mogelijkheden bieden.


Subsidie

De Rijksoverheid stimuleert Nederlandse huishoudens en bedrijven om minder gas te gebruiken en meer duurzame warmte. Dit bespaart energie en dringt de CO²-uitstoot terug. De Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geeft je een tegemoetkoming bij de aankoop van zonneboilers, warmtepompen en zonnepanelen. De regeling is voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. Meer informatie over de ISDE vind je bij het RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland).


Duurzaamheidslening

Verschillende gemeenten en provincies willen het nemen van duurzame maatregelen stimuleren en bieden daarom een duurzaamheidslening aan. Deze lening is bedoeld om tegen gunstige voorwaarden energiebesparende maatregelen in en aan jouw woning te financieren. Wil je hierover meer weten? Kijk op de website van de SVN (Stichting Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse Gemeenten)


Vul uw eigen inhoud in.