OVER ONS

Duurzaamheid en milieu

Hartkamp Installatietechniek investeert in mens en milieu. Dat past bij ons en onze visie over maatschappelijk verantwoord ondernemen. Met duurzame oplossingen waarbij energieneutraliteit de doelstelling is. Met o.a. warmteterugwin-installaties, zonnecollectoren en energiezuinige apparatuur. Wij zoeken naar mogelijkheden zoals het gebruik van vrije energie die door de zon wordt gegenereerd of aanwezig is in de bodem en de lucht. Ook zoeken we naar oplossingen voor hergebruik van restenergie die in iedere installatie aanwezig is. Kennis van energie en technologie in combinatie met slim advies garandeert een toekomstgerichte oplossing op maat voor iedere uitdaging.

Onze specialismen zijn even veelzijdig als onze opdrachtgevers en de projecten die we uitvoeren. We zijn even ervaren in grootschalige nieuwbouwprojecten als in kleinschalige renovatie- of verbouwprojecten.

Wat vinden wij belangrijk?

Kwaliteitswaarborg


Je verwacht van jouw installateur kennis van zaken en kwaliteitsproducten. Dat nemen we bij Hartkamp Installatietechniek meer dan serieus. Daarom zijn we erkend gas- en watertechnisch installateur en zijn wij VCA gecertificeerd.

Dus installeren we uitsluitend producten van topmerken. Duurzaamheid is voor jou en ons een belangrijk uitgangspunt. De concrete afspraken daarover leggen we vast in uitstekende garantievoorwaarden.

Als lid van Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI) zijn ook onze leveringsvoorwaarden vastgelegd. Je kunt ze hieronder downloaden:

Algemene Voorwaarden voor Installatiewerk voor Consumenten

Algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven 2007


Onze Privacy Policy kunt je hier vinden:

 Privacy Policy Hartkamp Installatietechniek 

0342-493040

info@hartkamp.nl
Edisonstraat 3
3771 AJ BARNEVELD