Nieuws

 

Opening Hartkamp EIC was een groot succes

EIC2

Afgelopen zaterdag hadden we de opening van ons Energie Innovatie Centrum. Het was voor ons bijzonder inspirerend te zien hoe warmtepomptechniek leeft bij consumenten. 

Nu kunnen nog gerichter advies geven en mensen begeleiden bij de aanschaf van duurzame producten! Ook meer weten? Bel ons gerust. 

Ons nummer is 0342-493040.

Lees meer


Je bent van harte welkom bij de opening van ons Energie Innovatie Centrum op 13 oktober 2018

Kom op 13 oktober a.s. naar onze open dag. Op deze feestelijke dag waarbij we niet alleen ons 125 jarig bestaan vieren, maar ons Energie Innovatie Centrum wordt ook geopend. Hier zie én voel je hoe warmtepomptechnieken optimaal kunnen worden toegepast om behaaglijke warmte te creëren.

WhatsApp Image 2018-08-29 at 15.50.33(1)

Lees meer


Binnenkort feestelijke opening van ons Energie Innovatie Centrum

Nog een paar weken en dan open wij de deuren van ons Energie Innovatie Centrum. Hier kunnen wij u alles vertellen over warmtepompen, zonne-energie en andere duurzame oplossingen.

Hartkamp Save the Date teaser-1

Lees meer


Eerste Volkswagen Crafter in gebruik!

Vanaf vandaag kunt u hem zien rijden; een gloednieuwe Volkswagen Crafter voor het zwaardere werk! Deze grote bedrijfsbus is een mooie aanwinst voor ons wagenpark.

WhatsApp Image 2018-04-04 at 14.48.46

Lees meer


Hartkamp monteert 100ste Atag ketel in 2017

Afgelopen week hebben we onze honderste Atag ketel geplaatst dit jaar. Het aandeel Atag ketels in ons assortiment is de laatste tijd aanzienlijk gestegen. Deze energiezuinige en betrouwbare ketels komen al jaren als beste uit de test en zijn een mooie aanvulling in ons verwarmingspakket.

atag

Lees meer


Hartkamp wordt Nibe VIP-installateur

Ook in de duurzame techniek staan de ontwikkelingen niet stil. De afgelopen jaren hebben wij onze expertise uitgebreid in het warmtepompsegment. Al enkele jaren monteren wij de warmtepompinstallaties van Nibe. Deze intensieve samenwerking is onlangs uitgebreid met een langdurig partnerschap. Sinds 1 augustus 2017 is Hartkamp Installatietechniek VIP-installateur van dit gerenommeerde merk. Met ons als Nibe-dealer betekent dit voor onze klanten dat wij beschikken over alle kennis en ervaring van deze mooie, maar vooral ook goede producten.

Nibe

Lees meer


Omdat we steeds verder gaan...

Sinds kort kun je onze gratis Hartkamp app downloaden op je smartphone of tablet. Hierop kun je eenvoudig een serviceaanvraag naar ons doen en vind je handige service video's en productinformatie. 


Hij is beschikbaar voor Android en Iphone. Download hem in de Google play store en Apple app store.

app promo

Lees meer


Optimalisatie klimaatinstallatie kantoorgebouw de Arck in Ede

We hebben wij opdracht gekregen om de klimaatinstallatie van dit kantoorgebouw te optimaliseren. Hiervoor wordt het verwarmingssysteem aangepast en het gebouwbeheersysteem vervangen.

arck

Lees meer


Vul uw eigen inhoud in.