SECTOREN

Optimaal woon- en werkcomfort zonder zorgen!


Hartkamp Installatietechniek kan een essentiële bijdrage leveren aan een probleemloos woon- en werkcomfort. Zodat je onbezorgd kunt wonen, werken en leven. Wij adviseren en realiseren alles op gebied van een behaaglijk klimaat en voorzien jou van alle gemakken. Met energiezuinige apparaten en duurzame techniek. Je kunt ons inschakelen voor kleine aanpassingen, verbouw- en nieuwbouwprojecten.

Ben je betrokken bij een nieuwbouw- of verbouwproject en wilt je voor de beste installatie kiezen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van verwarmingstechniek? Wil je advies van specialisten met meer dan een eeuw ervaring? Kom dan naar ons adviesbureau. Daar ontdek je slimme toepassingen van installatietechniek. We geven je graag gericht advies.

Wij gaan voor optimaal woon- en werkcomfort

In deze sectoren

 • Utiliteitsbouw en bedrijfsruimten

  Van kleinschalige tot grootschalige en complexe installatie- en onderhoudsprojecten voor de utiliteitsbouw en kantoor-/bedrijfsruimten.

 • Particuliere woningbouw

  Hartkamp Installatietechniek zorgt voor zorgeloos wooncomfort. Zodat je kunt douchen, water gebruiken, koffie zetten en jouw ruimte behaaglijk kunt verwarmen of koelen.

 • Seriematige woningbouw

  Hartkamp Installatietechniek investeert in mens en milieu. Met duurzame oplossingen waarbij energieneutraliteit de doelstelling is.

 • Zorg & onderwijs

  In de zorg en onderwijssector staan efficiency, hygiëne, gemak en techniek centraal. Een goed zorg- en leefklimaat is de eerste vereiste, waarbij gemak en comfort de aandacht krijgen en de mens centraal staat.

0342-493040

info@hartkamp.nl
Edisonstraat 3
3771 AJ BARNEVELD